Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Κυριακή 10 Μαρτίου

Νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας αναμένουμε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, οι οποίες στα δυτικά θα είναι αυξημένες και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Στερεά, στη βορειοδυτική Πελοπόννησο και στα ορεινά της Ηπείρου. Τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη λόγω ομίχλης.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 7 έως 21 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 18 στη δυτική Ελλάδα, 8 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 9 έως 24 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες - νοτιοδυτικές διευθύνσεις, με ένταση στο Ιόνιο από 3 έως 5 και στο Αιγαίο από 4 έως 6 μποφόρ. Δυτικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ θα πνέουν στον Κορινθιακό κόλπο, σταδιακά όμως μετά από το απόγευμα θα εξασθενίσουν.

ΑΤΤΙΚΗ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αραιές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.