Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Δευτέρα 11 Μαρτίου


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένουμε τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ θα υπάρξουν και διαστήματα με ηλιοφάνεια κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά. Στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Ελλάδας ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, ενώ τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά της ανατολικής και βόρειας χώρας θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 6 έως 21 στη βόρεια Ελλάδα, 7 έως 20 στη δυτική Ελλάδα, 9 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 9 έως και 26 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά - νοτιοδυτικά, με ένταση από 3 έως 4 μποφόρ, ενώ ισχυροί δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στον Κορινθιακό κόλπο, με την έντασή τους να φτάνει τις απογευματινές ώρες και τα 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι - νοτιοδυτικοί, με ένταση από 4 έως 7 και τοπικά στα ανατολικά 8 μποφόρ.

ATTIKH

Αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.