Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ


Αίθριος αναμένεται ο καιρός τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια. Τις νυχτερινές ώρες και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, ενώ λόγω ομίχλης η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές και θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 13 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 16 στη δυτική Ελλάδα, 2 έως 13 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με ένταση στο Ιόνιο από 3 έως 5 μποφόρ και στο Αιγαίο από 4 έως 6 και τοπικά στα κεντρικά και τα νότια τμήματα 7 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Καλό καιρό με ψύχρα και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ηλιοφάνεια με αρκετό κρύο τις πρωινές ώρες και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι και το πρωί τοπικά μέτριοι.