Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ


Άστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένουμε την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σποραδικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα και στα νησιά του κεντρικού και ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 5 έως 17 στη βόρεια Ελλάδα, 8 έως 18 στη δυτική Ελλάδα, 7 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά, με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι - νοτιοανατολικοί, με ένταση από 3 έως 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Λίγες νεφώσεις που θα είναι περισσότερες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.