Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ


Νεφώσεις που σταδιακά από τα δυτικά θα πυκνώσουν, αναμένουμε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013, ενώ τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις στα νησιά του Ιονίου και στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 1 έως 12 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 18 στη δυτική Ελλάδα, 1 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, με ένταση από 6 έως 8 και τοπικά στα νότια 9 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι αρχικά βορειοανατολικοί, 4 έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι, βαθμιαία από τα νότια, σε νοτιοανατολικούς έως 6 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και το πρωί στο Νότιο Ευβοϊκό τοπικά ισχυροί.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν    μέτριοι.