Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που θα είναι περισσότερες στην Ανατολική Θεσσαλία και θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, περιμένουμε την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 15 στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα νοτιότερα τμήματα θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στον Πατραϊκό σχεδόν θυελλώδεις.

ΑΤΤΙΚΗ

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια του νομού, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

ΠΗΓΗ: Meteo.gr