Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Νεφώσεις σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα αναμένουμε την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την κεντρική Μακεδονία και στα νησιά του κεντρικού Αιγαίου και από το απόγευμα και σε περιοχές της Ηπείρου και της Πελοποννήσου. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 11 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 15 στη δυτική Ελλάδα, 1 έως 13 στο βόρειο Αιγαίο και από 2 έως 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, ενώ το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς και θα ενισχυθούν. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί, με ένταση από 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας τις πρωινές ώρες αλλά και γρήγορη βελτίωση περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.