Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Σποραδικές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στη δυτική και βορειοανατολική χώρα και στη συνέχεια στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, αλλά και σε περιοχές του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου, αναμένουμε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις βραδινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 3 έως 13 στη βόρεια Ελλάδα, 3 έως 13 στη δυτική Ελλάδα, 2 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα δυτικά – βορειοδυτικά, με ένταση από 5 έως 6 μποφόρ, ενώ ισχυροί δυτικοί άνεμοι, 6 με 7 μποφόρ, θα πνέουν στην περιοχή του Κορινθιακού κόλπου. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι δυτικοί, με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ, ενώ από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς έως 7 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν με πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές κατά τόπους, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι το απόγευμα στο Σαρωνικό σε σχεδόν θυελλώδεις.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αστατο καιρό με βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.