Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Βροχοπτώσεις τοπικά ισχυρές αναμένουμε στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, ενώ στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στη δυτική και κεντρική Ελλάδα. Έντονες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές κυρίως ώρες στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της ανατολικής Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 10 στη βόρεια Ελλάδα, 4 έως 14 στη δυτική Ελλάδα, 0 έως 13 στο βόρειο Αιγαίο και από 2 έως 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο βόρειο Ιόνιο θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ στο νότιο Ιόνιο θα είναι δυτικοί – βορειοδυτικοί από 4 έως 5 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί, 6 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές – βορειοδυτικές διευθύνσεις, από 4 έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε βόρειους μικρότερης έντασης.

ΑΤΤΙΚΗ

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες από το μεσημέρι και μετά σταδιακά θα σταματήσουν, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό ασθενείς.