Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ


Αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα αναμένουμε την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, ενώ τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη λόγω ομίχλης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως δεκατέσσερις βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 1 έως 12 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 16 στη δυτική Ελλάδα, 1 έως δεκατρείς στο βόρειο Αιγαίο και από τρεις έως 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με τρεις βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι κυρίως νοτιοανατολικοί, με ένταση από 3 έως 4 μποφόρ στα βόρεια και από 6 έως και 7 μποφόρ στα νότια τμήματα. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις,  4 έως 5 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα είναι βόρειοι, έως 5 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και ψύχρα το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στο Σαρωνικό μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί, με σταδιακή εξασθένηση.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ηλιοφάνεια με περιορισμένη τοπικά ορατότητα και αρκετό κρύο τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.