Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και κυρίως της Βόρειας Ελλάδας και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία,
από 0 έως 10 στη Βόρεια Ελλάδα,
από 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα,
από 7 έως 14 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα με τις μέγιστες στην Ήπειρο να μην ξεπερνούν τους 11, από 7 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και
από 10 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά, με ένταση από 6 έως 8 και τοπικά τις πρωινές ώρες 9 μποφόρ, με τάση εξασθένισης από το απόγευμα. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι, με ένταση αρχικά από 5 έως 7 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το απόγευμα, φτάνοντας τα 8 και τοπικά 9 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά περιόδους ισχυρές, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και βαθμιαία τοπικά θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση το βράδυ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Βροχές ή καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι ισχυροί, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ