Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ο Καιρός σήμερα 19 Ιανουαρίου


Βελτίωση του καιρού στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα και τη Μακεδονία και νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων, περιμένουμε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013.
Τα φαινόμενα το πρωί στο Ανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και το πρωί σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα,
από 3 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα,
από 8 έως 15 στη Νότια Ελλάδα,
από 5 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και
από 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.


Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από τα δυτικά, με ένταση από 4 έως 7 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενίσουν.
Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι – νοτιοδυτικοί, 6 με 7 και τοπικά τις πρωινές ώρες 8 μποφόρ. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι 7 με  8 μποφόρ θα πνέουν έως και το απόγευμα στον Κορινθιακό κόλπο.

ΑΤΤΙΚΗ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις, με σταδιακή εξασθένηση.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παροδικές νεφώσεις, πυκνότερες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ